VVD kamerlid op werkbezoek bij De Berk Groep in Raalte

Naar aanleiding van de Provinciale verkiezingen bezochten vrijdag j.l.  VVD kamerlid en inmiddels Raaltenaar Daniel Koerhuis tezamen met Wim Tutert (nr 9 op de VVD lijst van de Provincie Overijssel) kantorencomplex de Berk aan de BK straat in Raalte, ook bouwbedrijf Hoogeslag in Marienheem en Nijhof Installatie in Broekland werden aangedaan.
Onderwerp van gesprek was de bouw van woningen, leefbaarheid, verduurzaming, en wonen en werken in Salland.

Bert Liefers van Finenzo Raalte pleitte voor een starterslening voor jonge en startende woning zoekenden, Willem Schurink als Projectontwikkelaar zette in op goedkopere en duurzame mogelijkheden van woningbouw en op plannen om voor het centrum van Raalte veel meer allure en beleving te genereren zodat winkeliers, winkelend publiek en vooral ook toeristen Raalte-centrum zullen bezoeken i.p.v. dat de leegstand van het centrum toeneemt. Hiervoor ligt een schitterend plan klaar wat Raalte op de kaart zal zetten in Overijssel.

Wilco Lindeboom van Lindenhorst Makelaars & Taxateurs gaf aan dat de krapte op de woningmarkt nog wel een thema is en ziet wel een langzame verschuiving. Daarom pleitte hij voor een goede taxatie, i.v.m. verduurzaming en waardebepalingen.

Richard Pronk van Hoogeslag bouw gaf aan de vele mogelijkheden en toepassingen voor aantrekkelijke energie neutraal zuinige woningbouw, zowel bij bestaande als nieuwbouw. Nijhof Installatie is erg ver en loopt voorop in de ontwikkeling en innovatie van toepasbare CO2 neutraal vrije installaties .

Op de foto (eigen foto de Berk) vlnr:
Willem Schurink, Wim Tutert, Daniel Koerhuis, Rob Aa en Bert Liefers,

 

 

Ineke Koerhuis vestigt zich in De Berk

Ineke Koerhuis heeft een nieuwe werklocatie voor haar eigen administratiekantoor. Onlangs kreeg zij van Wilco Lindeboom van Lindenhorst de sleutel van haar nieuwe onderkomen in kantoorgebouw De Berk in Raalte.
Sinds 2007 heeft Ineke Koerhuis haar eigen administratiekantoor. Deze is inmiddels zo gegroeid dat er gezocht werd naar een kantoorruimte die meer mogelijkheden biedt. 

Lees het volledige artikel >>

Bron: Salland Centraal

Honderden foto’s van oud Raalte bij De Berk

Kantoorgebouw De Berk hangt dit jaar een nog groter spandoek op tijdens Stöppelhaene. Op het doek staan honderden foto’s van oud Raalte tijdens Stöppelhaene. De Burgemeester Kerssemakersstraat in Raalte doet elk jaar tijdens Stöppelhaene mee met de straatversiering. Kantoorgebouw de Berk haakte daar vorig jaar op in met een spandoek. Ondanks de bescheiden afmeting trok het doek elke dag veel bezoekers. Daarom komt er dit jaar een doek bij van 1.80 x 10 meter. Goed voor enkele honderden foto’s van vroeger. 

Lees het volledige artikel >>

Bron: De Berk Groep / Salland Centraal

Gift van € 1.000,00 dankzij open dag voor Hospice De Cirkel

De open dag op 23 mei j.l. heeft een bedrag van € 1.000,00 opgeleverd voor hospice De Cirkel. Dit bedrag is het mooie resultaat van giften van genodigden en gasten tijdens het gezamelijke open huis.

Op vrijdag 4 juli werd de cheque overhandigd aan Jos Elshof, voorzitter van De Cirkel en Riek Martens coördinator van het hospice. 

Ondernemers vestigen zich in De Berk

“Het was wel een verrassende situatie toen ik hier voor het eerst kwam.” Bert Liefers, financieel adviseur en eigenaar van Finenzo Hypotheken, moest wel even door de situatie van toen heen kijken waarin hij het oude pand destijds aantrof. “Ik had wel gelijk iets van… Hier wil ik mijn bedrijf vestigen.” 

Lees het volledige artikel >>

Bron: Salland Centraal